2 κρόκοι αυγών
-Βάζετε τα δύο φλυτζάνια γάλα να κάψει
-Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού
-Σε ένα μπωλ βάζετε το υπόλοιπο γάλα και εκεί διαλύετε πολύ καλά την ζάχαρη και το κορν φλάουερ
-Χτυπάτε καλά τους κρόκους
-Προσθέτετε λίγο λίγο μισό φλυτζάνι από το καυτό γάλα και ανακατεύετε συνεχώς
-Χαμηλώνετε τη φωτιά
-Γυρίζετε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα με το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει
-Αποσύρετε από τη φωτιά
-Προσθέτετε τους κρόκους
-Τοποθετείτε ξανά στη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να πήξει
-Σερβίρεται σε πιατάκια και τρώγεται και κρύα και ζεστή