![]()
-Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C -Ζεσταίνετε μία μικρή ποσότητα νερού -Διαλύετε εκεί την μαγιά και αφήνετε μισή ώρα να "αφρίσει" -Προσθέτετε το λάδι και το αλέυρι και ανακατεύετε -Ζυμώνετε έως η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας και να είναι μαλακή -Δίνετε το σχήμα της λαγάνας -Λαδώνετε ένα ταψί και τοποθετείτε την λαγάνα μέσα -Σκεπάζετε με μία πετσέτα και αφήνετε να διπλασιαστεί σε μέγεθος -Αλείφετε ελαφρά λίγο λάδι και πασπαλίζετε με σουσάμι -Ψήνετε μέχρι να ροδίσει |