ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ:
1. 300γρ ΚΡΑΣΙ ΑΡΕΤΣΙΝΩΤΟ
2. 250γρ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
3. 15γρ ΑΛΑΤΙ
4. 700γρ ΑΛΕΥΡΙ
5. 15γρ ΜΠΕΪΚΙΝ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ 1.,2. ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ. ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 3.,4.,5. ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΠΛΑΣΤΟ ΖΥΜΑΡΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΨΙΛΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ.ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 0C. ΜΟΛΙΣ ΨΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!