-Βάζετε σε ένα μπωλάκι την μαγιά με το νερό -Ανακατεύετε και αφήνετε να αφρίσει -Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι και ρίχνετε εκεί τη μαγιά -Προσθέτετε το αλάτι και τη ζάχαρη -Ζυμώνετε προσθέτοντας χλιαρό νερό μέχρι να φτιάξετε μία ζύμη μαλακή -Σκεπάζετε ή με μία πετσέτα ή με διαφάνια αλειμμένη με λίγο λάδι -Αφήνετε σε μέρος ζεστό να φουσκώσει -Μόλις φουσκώσει ξαναζυμώνετε 2-3 φορές και κόβετε 8-10 κομματάκια -Ανοίγετε το κάθε φύλλο σε στρογγυλά πιτάκια -Τηγανίζετε |