![]()
-Χτυπάτε τ΄αυγά και τα προσθέτετε στο τραχανά -Θρυμματίζετε τη φέτα με ένα πηρούνι και την προσθέτετε κι αυτή στον τραχανά -Ανακατεύετε πάρα πολύ καλά -Αλατοπιπερώνετε -Λιώνετε το βούτυρο -Βουτυρώνετε το ταψί -Απλώνετε τα μισά φύλλα αφού πάντα ανάμεσα από το καθένα τα βρέχετε με το βούτυρο -Φροντίστε να καλύπτετε όλο το ταψί με τα φύλλα -Ρίχνετε το μείγμα και το απλώνετε προσεχτικά να μην σχιστεί το φύλλο από κάτω -Απλώνετε τα υπόλοιπα φύλλα και ανάμεσα το βούτυρο -Γυρίζετε αυτά που περισεύουν έξω από το ταψί πρός τα μέσα -Κόβετε πολύ προσεχτικά την πίτα σε κομμάτια και ραντίζετε με νερό -Ψήνετε μισή ώρα με τρία τέταρτα σε μέτριο φούρνο |