![]()
-Ζεσταίνετε το νερό -Διαλύετε στο νερό τη μαγιά -Την "πιάνετε" με λίγο αλέυρι -Αφήνετε γαι μία ώρα περίπου να "αφρίσει" -Κοσκινίζετε το αλεύρι -Ανοίγετε στη μέση ένα λάκκο -Μέσα στο λάκκο βάζετε την μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το ξύδι -Ζυμώνετε να γίνει η ζύμη λεία -Σκεπάζετε και αφήνετε σε μέρος ζεστό να αναπνεύσει -Αλευρώνετε μία επιφάνεια και τοποθετείτε τη ζύμη -Την πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι και με την παλάμη πιέζετε τη ζύμη να ανοίξει σε 2 φύλλα, πάχους 1 δαχτύλου σε σχήμα παραλληλόγραμμου |